Hírek

Disc golf bronzérem Smolenicéből

Furka RobertSzeptember utolsó hétvégéjén szép magyar eredménynek örülhettek a disc golf hazai szerelmesei, hiszen Furka Róbert, azaz Furesz harmadik helyezést szerzett a szlovákiai Smolenicében rendezett Közép-Európai Disc Golf Bajnokságon. A versenyen szerezett tapasztalatokról a sportolót kérdeztük.

Bővebben...

 

Disc golf szakmai bizottság

CommitteeAz MFSZ elnöksége határozatot hozott disc golf szakmai bizottság létrehozásáról, mellyel a testület célja az, hogy a disc golf sportággal kapcsolatos feladatokat hatékonyabban tudja ellátni a szövetség. A bizottsági tagokat az Elnökség választja pályázat útján. A jelentkezőknek a pályázatukat legkésőbb 2015. október 30-ig el kell juttatniuk az MFSZ Elnökségéhez.

Bővebben...

 

Schöckl open 2015

logo - Schockl 2015Szeptember első hétvégéjén Graz mellett megrendezésre kerülő Schöckl open disc golf versenyen 11 magyar induló vesz részt. A versenyre 75 sportoló nevezett, a pályán 19 kosár található, és közel 1.400 méteres szintemelkedéssel kell számolni a pálya legmagasabban és legalacsonyabban fekvő pontja között.

Bővebben...

 

Nemzetközi kapcsolattartói pozíció

pdga-international-logoAz MFSZ elnöksége felhívást tett közé disc golf nemzetközi kapcsolattartói pozíció létrehozása kapcsán. Az elnökség keresi azokat a vállalkozó kedvű személyeket, akik szívesen foglalkoznának a hazai disc golf sport és a sportág nemzetközi kezdeményezéseinek összehangolásával társadalmi munkában.

Bővebben...

 

Disc golf ob októberben

DGOB 2014Kétnapos verseny formájában október 10-11-én kerül megrendezésre az idei disc golf országos bajnokság, melynek a Budapest közelében található Vértesboglár ad otthont. A verseny a jövő évi Eb-re történő kvalifikáció első allomása is egyben. Részletek a disc-golf.hu oldalain.

Bővebben...

 
További cikkeink...