Gyerekek és szülők a pályán

MFSZ - Eotvos edzonap - 20131109Kicsik és nagyok, gyerekek és szülők, kezdők és tapasztaltabbak is részesei voltak a fővárosi Eötvös József Általános Iskolában november 9.-ére szervezett lakossági frizbi bemutatónak. A rendezvényen közel 45 gyerek vett részt, és jó néhány szülő is kipróbálta az ultimate-et.

Az egész délelőttöt kitöltő program során a kisebbek az iskola tornatermében ügyességi, korongkezelést fejlesztő gyakorlatokon vettek részt, míg az idősebbek a műfüves pályán mélyítették technikai és taktikai tudásukat. Az esemény szünetében a tapasztaltabb játékosok és az edzők bemutató mérkőzést tartottak, majd a kicsik és szüleik is pályára léptek, hogy összemérjék tudásukat.

MFSZ - Eotvos edzonap - 20131109 csoportkep

Az esemény főszervezője Kertész Krisztina, az iskola testnevelő tanára volt, a szakmai hátteret pedig az MFSZ edzői stábja biztosította, de a szülők is jócskán kivették a részüket a sikeres lebonyolításból, hiszen azok a felnőttek, aki nem léptek pályára a délelőtt folyamán, az öltözők mellett rögtönzött büfében kedveskedtek harapnivalóval a kicsik számára. A rendezvényen készült fotók elérhetők az MFSZ facebook oldalán.

Kapcsolódó korábbi hírek: