Hírek

Jelentkezés a válogatottba

wugc2016 logo startA szövetségi kapitányok kihirdették programjukat a jövő évi, londoni vb kapcsán. Az open csapatba jelentkező játékosok október 31-ig, a koed válogatottságra pályázók október 5-ig jelezhetik részvételi szándékukat. A két menetrend, bennük a jelentkezés formájával elérhető a válogatottról szóló menüpontban.

Bővebben...

 

Szövetségi kapitányok a vb-re

wugc2016 logo startAz MFSZ Elnöksége döntött a jövő évi ultimate világbajnokságra készülő magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjairól. Open kategóriában a Lőrincz Tamás, Kovács Tamás, Schwarcz Ádám trió vezeti majd a magyar csapatot, koedben pedig Erdősi Zoltán lesz a kapitány.

Bővebben...

 

Egyetemi frizbi verseny Budapesten

BEFS 20150926A Budapesti Egyetemi és Fősikolai Sportszövetség ultimate versenyt hirdet szeptember 26-ra. Az egynapos tornára szeptember 21-ig lehet jelentkezni. A rendezvényen nappali tagozatos egyetemi vagy főiskolai hallgatók, illetve 1997-ben vagy azután született fiatalok vehetnek részt. A közdelmek 5-5 elleni játék formájában zajlanak majd a Goldball pályán (1098 Budapest, Könyves Kálmán körút 28.)

Bővebben...

 

Módosított dokumentumok

4-game-SOTG-sheet-2015 HUNKét dokumentum módosítás történt az MFSZ iratgyűjteményében. Mindkét változtatás az ultimate versenyeken alkalmazott dokumentumokat érinti, és a hétvégi koed ob fordulón alkalmazza először az MFSZ Versenybizottsága.

Bővebben...

 

Nyár végi világranglista

Disc World MapA WFDF augusztus végén frissítette az ultimate világranglistát, melyen továbbra is az USA áll az élen megelőzve Kanadát és Nagy-Britanniát. Az első 10-ben 5 európai ország foglal helyet, köztük Németország (4), Franciaország (8), Olaszország (9) és Finnország (10). A 49 tagból álló listán Magyarország a 36. helyet foglalja el.

Bővebben...

 
További cikkeink...