Hírek

Közgyűlési meghívó

szovlogo

Az MFSZ elnöksége február 10. napjára közgyűlést hívott össze. A meghívólevél és a kapcsolódó csatolmányok (alapszabály és költségvetési terv) az alábbiakban olvashatók.

Bővebben...

 

A 2016-os év díjazottai

tuzijatekAz MFSZ január 13-án tartotta évzáró ünnepségét, melyen az elmúlt esztendő értékelése mellett sor került az év legjeinek elismerésére is. A tagszervezetek szavazatai alapján az Elnökség öt kategóriában adott át díjat a kiemelkedő teljesítményt elért sportolóknak.

Bővebben...

 

Adatszolgáltatás 2016

nsr logoA Magyar Frizbi Szövetség az állami sportinformációs rendszerről szóló 166/2004. (V. 21.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint adatszolgáltatási kötelezettséggel tartozik a Nemzeti Sportinformációs Rendszer felé. Azonban nem csak az MFSZ-nek, hanem a tagszervezeteknek is van ilyen jellegű kötelezettsége, melyek teljesítésére a Szövetség már kiküldte a felhívó leveleket. A határidő 2017. január 25.

Bővebben...

 

EYUC - Debrecen - július 13-16.

EUF Logo

Eldőlt az idei Junior Európa Kupa és az Ifjúsági Európa-bajnokság dátuma. Az Európa Kupának a Debreceni Sportcentrum ad otthont július 13-16. között, az Eb pedig augusztus 5-11. között Hollandiában lesz. Az EUF utánpótlás bizottsága január közepén kezdte el felmérni a konkrét részvételi igényeket mindkét eseményre.

Bővebben...

 

MFSZ évzáró - 2017. január 13.

2016-2017Az MFSZ január 13.-án, pénteken 20:00-tól a budapesti Clock Sörözőben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 7.) tartja évzáró rendezvényét, amelyen díjazásban részesülnek a 2016-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtott frizbis sportolók, sportvezetők és csapatok.

Bővebben...

 
További cikkeink...