Hírek

MFSZ évzáró december 5-én

2015 16Az MFSZ december 5-én tartja ünnepélyes évzáró rendezvényét, amelyen a hagyományoknak megfelelően az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó frizbisei díjazásban részesülnek. Az évzáró helyszíne még nincs kijelölve, de a díjjelölések begyűjtését elkezdte az elnökség. Részletek a lenti tájékoztató levélben olvashatók.

Bővebben...

 

Ultimate Frizbi DiákOlimpia

MDSZ - diakolimpiaA Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Frizbi Szövetség között 2015 októberében született megállapodás az ultimate frizbi diákolimpia megrendezése kapcsán. A versenyre 2016 áprilisában kerül majd sor Budapesten. A tervezett időpont 2016. április 29., de ez még változhat, a kiírás azonban már elérhető az MDSZ honlapján.

Bővebben...

 

Frizbi a CNN csatornán

CNN - Quest Means BusinessA CNN televízió csatornán a WFDF elnöke, Robert Rauch válaszolt Richard Quest kérdéseire, hogy van-e helye a frizbi sportoknak az olimpián, és milyen utakon kerülhet fel az ultimate az olimpia programjára. Az interjút október 19-én a Quest Means Business című műsorban adta le a csatorna.

Bővebben...

 

Suli Frizbi Kupa - november 20.

MFSZ - SFK 201504November 20-án simét megrendezésre kerül a Suli Frizbi Kupa, amely ezúttal az Ultimate ElőOlimpia nevet kapta, mert a versenyen elért eredmények befolyásolják majd a jövő esztendőben induló diákolimpia kiemelési rendjét és lebonyolítását. A versenynek az ELTE Bogdánfy utcán lévő sporttelepe ad majd otthont műfüves, fedett pályán, és november 10-ig lehet jelentkezni.

Bővebben...

 

LOL arany a koed ob-n

MFSZ - 2015 koed ob - LOLA LOL győzelmével fejeződött be a szabadtéri felnőtt koed ultimate országos bajnokság, melynek döntőjét október 17-én Gárdony-Dinnyés településen a Fehérvár Lionz csapata szervezte. A budapestiek ezzel az ötödik koed bajnoki címüket szerezték meg, ráadásul a LOL kettes csapata állhatott a dobogó második fokára is. A bronzot a Hallodigaz-e? vihette haza.

Bővebben...

 
További cikkeink...