Hírek

  Ultimate ElőOlimpia Budapesten

  MFSZ - SFK 2015 tavaszElkészült az általános és középiskolák számára kiírt, Ultimate ElőOlimpai névre keresztelt verseny lebonyolítási rendje. A megmérettetésre november 20-án pénteken az ELTE Bogdánfy utcai sporttelepén kerül sor, ahová a fővárosi oktatási intézmények mellett szép számban vidéki iskolák is nevezetek. Összesen 30 csapat részvételével zajlik majd a torna négy korcsoportban.

  Bővebben...

   

  December 3. - SOTG nap

  SOTG dayA WFDF és a BULA az ultimate frizbiben alkalmazott Spirit of the Game szemlélet népszerűsítésére érdekében december 3-át a Spirit of the Game napjának nyilvánította. Ezzel kapcsolatban egy kampány is útjára indult a napokban, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a SOTG a pályán kívül, a mindennapi életben is követendő értékeket foglal magába.

  Bővebben...

   

  MFSZ évzáró december 5-én

  2015 16Az MFSZ december 5-én tartja ünnepélyes évzáró rendezvényét, amelyen a hagyományoknak megfelelően az év kiemelkedő teljesítményt nyújtó frizbisei díjazásban részesülnek. Az évzáró helyszíne még nincs kijelölve, de a díjjelölések begyűjtését elkezdte az elnökség. Részletek a lenti tájékoztató levélben olvashatók.

  Bővebben...

   

  Ultimate Frizbi DiákOlimpia

  MDSZ - diakolimpiaA Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Frizbi Szövetség között 2015 októberében született megállapodás az ultimate frizbi diákolimpia megrendezése kapcsán. A versenyre 2016 áprilisában kerül majd sor Budapesten. A tervezett időpont 2016. április 29., de ez még változhat, a kiírás azonban már elérhető az MDSZ honlapján.

  Bővebben...

   

  Frizbi a CNN csatornán

  CNN - Quest Means BusinessA CNN televízió csatornán a WFDF elnöke, Robert Rauch válaszolt Richard Quest kérdéseire, hogy van-e helye a frizbi sportoknak az olimpián, és milyen utakon kerülhet fel az ultimate az olimpia programjára. Az interjút október 19-én a Quest Means Business című műsorban adta le a csatorna.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...