Hírek

Adatszolgáltatás 2015

nsr logoA Magyar Frizbi Szövetség az állami sportinformációs rendszerről szóló 166/2004. (V. 21.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint adatszolgáltatási kötelezettséggel tartozik a Nemzeti Sportinformációs Rendszer felé. Azonban nem csak az MFSZ-nek, hanem a tagszervezeteknek is van ilyen jellegű kötelezettsége, melyek teljesítésére a Szövetség már kiküldte a felhívó leveleket. A határidő 2015. december 31.

Bővebben...

 

Önkéntesek a vb-re

wucg2016logo-darkA 2016-os világbajnokság szervezői csapata megkezdte az önkéntesek toborzását. A világ minden tájáról várnak lelkes segítőket, akik szívesen részt vennének a világesemény lebonyolításában. Az önkéntességgel kapcsolatos információk elérhetők a verseny honlapján, és jelentkezni is ezen a felületen lehet.

Bővebben...

 

A 2015-ös év díjazottai

tuzijatekAz MFSZ december 5-én tartotta évzáró ünnepségét, melyen az elmúlt esztendő értékelése mellett sor került az év legjeinek elismerésére is. A tagszervezetek szavazatai alapján az Elnökség öt kategóriában adott át díjat a kiemelkedő teljesítményt elért sportolóknak.

Bővebben...

 

Utánpótlás ügyek vidéken

MFSZ - suli frizbi kupa 2015 oszAz előző évben jelentős lépések történtek a hazai ultimate utánpótlás terén. A fővárosban elindult Suli Frizbi Program mellett a vidéki klubok is helyi kezdeményezésekbe fogtak, és részben az MFSZ programjához kapcsolódva igyekeztek a helyi adottságokhoz igazodva utánpótlás bázisokat kialakítani. Annak jártunk utána, a kezdeti lépések után mennyit haladtak előre a vidéki klubok, hogy állnak most és milyen nehézségekkel kell megküzdeniük?

Bővebben...

 

Pedagógus továbbképzés

PATr logoAz MFSZ szervezésében két helyszínen is pedagógus továbbképzés indul 2016 első hónapjaiban az ultimate frizbi oktatásmódszertana címmel. Az egyik Budapesten lesz, a másiknak Nagykanizsa vagy Nagyatád ad majd otthont. a képzés akkreditált, ami azt jelenti, hogy beleszámít a testnevelő tanárok számára előírt 120 kredites 7 évi kötelező keretbe. A jelentkezési lap, és további részletek elérhetők a frizbi.hu utánpótlás menüpontja alatt.

Bővebben...

 
További cikkeink...