Hírek

  Jelentkezés a junior válogatottba

  MFSZ - junior vb 2016Az elmúlt hetekben intenzív egyeztetés zajlott a Szövetségen belül az idei U20-as junior világbajnokság (WJUC) kapcsán. Az MFSZ-nek eltökélt szándéka, hogy női és open kategóriában is korosztályos válogatottat indítson a július 31. és augusztus 6. között Wroclaw-ban megrendezésre kerülő versenyen. A válogatott vezetése március 15-ig várja a fiatal sportolók jelentkezését.

  Bővebben...

   

  Rendkívüli közgyűlés

  szovlogoAz MFSZ Elnöksége 2016. február 6 . napjára rendkívüli közgyűlést hívott össze. A közgyűlés témája a Szövetség 2016-os költségvetési tervének elfogadása lesz.

  Bővebben...

   

  Változások a versenyszezon kapcsán

  mfsz - 20140430 - szabalyzat - versenyAz MFSZ Elnöksége összeállította a 2016-os versenynaptárat, és döntést hozott több kapcsolódó témában is. Többek között a versenyengedélyek idei díja, a junior ob motivációs elemei és a módosult szabályzatok is olvashatók az összeállításban.

  Bővebben...

   

  Elnökségi hírmondó 2015/4

  MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei negyedik negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során lezajlott versenyekről, befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

  Bővebben...

   

  Adatszolgáltatás 2015

  nsr logoA Magyar Frizbi Szövetség az állami sportinformációs rendszerről szóló 166/2004. (V. 21.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint adatszolgáltatási kötelezettséggel tartozik a Nemzeti Sportinformációs Rendszer felé. Azonban nem csak az MFSZ-nek, hanem a tagszervezeteknek is van ilyen jellegű kötelezettsége, melyek teljesítésére a Szövetség már kiküldte a felhívó leveleket. A határidő 2015. december 31.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...