Hírek

Országos bajnoki időpontok

MFSZ - open es noi terem ob 2015 - kupakA Versenybizottság döntött az open és női terem ultimate országos bajnokság és a szabadtéri koed ultimate ob helyszínéről és szervezőjéről. A teremversenynek április 2-3-án Ózd, a szabadtéri tornának április 16-17-én Kunszentmiklós ad majd otthont. A két verseny kiírása elérhető az országos bajnokságok országos bajnokságok menüpont alatt.

Bővebben...

 

Beach ob júliusban

Beach ultimate 4Eldőlt, hogy a július 23-24-re eső hétvégén a budapesti a Népliget ad majd otthont a beach ultimate országos bajnokságnak. Az esemény megszervezésére az MFSZ nem ír ki külön pályázatot, az Elnökség gondoskodik a megvalósításról. A tervek szerint a hazai csapatoknak open, női és koed kategóriában is lesz lehetősége versenyezni.

Bővebben...

 

Asszisztensi munkakör

2013 - A kozosseg eveA Magyar Frizbi Szövetség felvételt hirdet elnökségi asszisztens munkakörbe. A pozíció lehetőséget kínál egy országos sportági szakszövetség vezetésében való aktív részvételre. Bár a pozíció jellege jelenleg nem fizetett gyakornoki, de az MFSZ különböző forrásokból igyekszik megteremteni egy rendszeres havi juttatás kifizetésének lehetőségét. A forrás elérhetővé válásától kezdve a pozíció fizetett lesz.

Bővebben...

 

Már lehet jelentkezni a Diákolimpiára

MDSZ - diakolimpiaAz áprilisban megrendezésre kerülő ultimate frizbi Diákolimpiára március 31-ig adhatják le jelentkezésüket az iskolák. A versenyen 4 korcsoportban küzdenek majd a nevező csapatok, és mindenkinek legalább 4, minimum 20 perces mérkőzése lesz.

Bővebben...

 

Jelentkezés a junior válogatottba

MFSZ - junior vb 2016Az elmúlt hetekben intenzív egyeztetés zajlott a Szövetségen belül az idei U20-as junior világbajnokság (WJUC) kapcsán. Az MFSZ-nek eltökélt szándéka, hogy női és open kategóriában is korosztályos válogatottat indítson a július 31. és augusztus 6. között Wroclaw-ban megrendezésre kerülő versenyen. A válogatott vezetése március 15-ig várja a fiatal sportolók jelentkezését.

Bővebben...

 
További cikkeink...