Hírek

  MEFOB'16 versenykiírás

  MEFS logoA hazai felsőoktatási intézmények ultimate csapatai április 15-én mérhetik össze tudásukat a MEFOB keretében. A versenynek a budapesti MLTC pálya (1165 Budapest, Bökényföldi utca 27.) ad otthont, és a nevezéseket április 7-ig lehet leadni.

  Bővebben...

   

  Országos bajnoki időpontok

  MFSZ - open es noi terem ob 2015 - kupakA Versenybizottság döntött az open és női terem ultimate országos bajnokság és a szabadtéri koed ultimate ob helyszínéről és szervezőjéről. A teremversenynek április 2-3-án Ózd, a szabadtéri tornának április 16-17-én Kunszentmiklós ad majd otthont. A két verseny kiírása elérhető az országos bajnokságok országos bajnokságok menüpont alatt.

  Bővebben...

   

  Beach ob júliusban

  Beach ultimate 4Eldőlt, hogy a július 23-24-re eső hétvégén a budapesti a Népliget ad majd otthont a beach ultimate országos bajnokságnak. Az esemény megszervezésére az MFSZ nem ír ki külön pályázatot, az Elnökség gondoskodik a megvalósításról. A tervek szerint a hazai csapatoknak open, női és koed kategóriában is lesz lehetősége versenyezni.

  Bővebben...

   

  Asszisztensi munkakör

  2013 - A kozosseg eveA Magyar Frizbi Szövetség felvételt hirdet elnökségi asszisztens munkakörbe. A pozíció lehetőséget kínál egy országos sportági szakszövetség vezetésében való aktív részvételre. Bár a pozíció jellege jelenleg nem fizetett gyakornoki, de az MFSZ különböző forrásokból igyekszik megteremteni egy rendszeres havi juttatás kifizetésének lehetőségét. A forrás elérhetővé válásától kezdve a pozíció fizetett lesz.

  Bővebben...

   

  Már lehet jelentkezni a Diákolimpiára

  MDSZ - diakolimpiaAz áprilisban megrendezésre kerülő ultimate frizbi Diákolimpiára március 31-ig adhatják le jelentkezésüket az iskolák. A versenyen 4 korcsoportban küzdenek majd a nevező csapatok, és mindenkinek legalább 4, minimum 20 perces mérkőzése lesz.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...