Hírek

  Elnökségi hírmondó 2016/1

  MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei első negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során lezajlott versenyekről, befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

  Bővebben...

   

  Koed ob menetrend

  MFSZ - koed ob 2016A 2016-os szabadtéri felnőtt koed ob Gyálon, az Ady Endre utcai sporttelepen öt csapat részvételével zajlik majd le április 16-án, szombaton. A verseny pontos menetrendje és a játékoslisták elérhetők az Ultimate Central oldalain.

  Bővebben...

   

  MEFOB'16 menetrend

  mefob 2016 menetrendAz ultimate frizbi sportágban kiírt magyar egyetemi-főiskolai országos bajokság (MEFOB) április 15-én nyolc csapat részvételével fog zajlani. A versenynek az MLTC pálya ad otthont (1165 Budapest, Bökényföldi utca 27.), és a jelentkezett csapatok két csoportra osztva kezdik meg a küzdelmeket. A lebonyolítási rend pdf formátumban letölthető.

  Bővebben...

   

  Tisztújító ülés

  szovlogo

  Az MFSZ április 22-én tartja tisztújító közgyűlését, melyen a szervezet tagjai döntenek az elnökséget alkotó tagok személyéről. A közgyűlési meghívó pdf formátumban olvasható.

  Bővebben...

   

  Kettős címvédés a terem ob-n

  mfsz - terem ob 2016A Purple Jam és a FreeBees is megvédte terembajnoki címét az április 2-3-án Ózdon lezajlott női és open terem ultimate országos bajnokságon. A verseny eredményei elérhetők az Ultimate Central oldalain illetve googlesheet formátumban is. A hétvége során készült fotók pedig a szövetség Facebook felületére kerültek fel.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...