Hírek

Koed ob menetrend

MFSZ - koed ob 2016A 2016-os szabadtéri felnőtt koed ob Gyálon, az Ady Endre utcai sporttelepen öt csapat részvételével zajlik majd le április 16-án, szombaton. A verseny pontos menetrendje és a játékoslisták elérhetők az Ultimate Central oldalain.

Bővebben...

 

MEFOB'16 menetrend

mefob 2016 menetrendAz ultimate frizbi sportágban kiírt magyar egyetemi-főiskolai országos bajokság (MEFOB) április 15-én nyolc csapat részvételével fog zajlani. A versenynek az MLTC pálya ad otthont (1165 Budapest, Bökényföldi utca 27.), és a jelentkezett csapatok két csoportra osztva kezdik meg a küzdelmeket. A lebonyolítási rend pdf formátumban letölthető.

Bővebben...

 

Tisztújító ülés

szovlogo

Az MFSZ április 22-én tartja tisztújító közgyűlését, melyen a szervezet tagjai döntenek az elnökséget alkotó tagok személyéről. A közgyűlési meghívó pdf formátumban olvasható.

Bővebben...

 

Kettős címvédés a terem ob-n

mfsz - terem ob 2016A Purple Jam és a FreeBees is megvédte terembajnoki címét az április 2-3-án Ózdon lezajlott női és open terem ultimate országos bajnokságon. A verseny eredményei elérhetők az Ultimate Central oldalain illetve googlesheet formátumban is. A hétvége során készült fotók pedig a szövetség Facebook felületére kerültek fel.

Bővebben...

 

MEFOB'16 versenykiírás

MEFS logoA hazai felsőoktatási intézmények ultimate csapatai április 15-én mérhetik össze tudásukat a MEFOB keretében. A versenynek a budapesti MLTC pálya (1165 Budapest, Bökényföldi utca 27.) ad otthont, és a nevezéseket április 7-ig lehet leadni.

Bővebben...

 
További cikkeink...