Hírek

Személyi és koncepcionális változások

Tisztelt Látogató!

A Magyar Frizbi Országos Sportági Szakszövetség 2017. március 1-jén fontos személyi és stratégiai változásokon ment át.

Sportnyelven szólva az MFSZ új Elnökséggel, Versenybizottsággal és Ellenörző Testülettel fut neki a saját maga által magasra tett lécnek.

Bővebben...

 

Ultimate szabálykönyv magyarul

szovlogoElkészült a 2017. január elsejétől érvényben lévő ultimate szabálykönyv (WFDF Rules of Ultimate 2017) és mellékletének hivatalos magyar fordítása. A dokumentumok letisztázott és változáskövetővel ellátott példányai is elérhetők a letölthető anyagok között.

 

Módosított szabályzatok

szovlogoAz Elnökség január 25-én tartott ülésén döntést hozott több szabályzat módosításáról is. A gazdálkodási és fegyelmi szabályzat valamint az igazolási és versenyszabályzatok mellett az SzMSz is módosult. A felülvizsgált szabályzatok letisztázott és változáskövetővel ellátott verziói elérhetők a Szövetség->Szabályzatok menüpont alatt.  

Bővebben...

 

Közgyűlési meghívó

szovlogo

Az MFSZ elnöksége február 10. napjára közgyűlést hívott össze. A meghívólevél és a kapcsolódó csatolmányok (alapszabály és költségvetési terv) az alábbiakban olvashatók.

Bővebben...

 

A 2016-os év díjazottai

tuzijatekAz MFSZ január 13-án tartotta évzáró ünnepségét, melyen az elmúlt esztendő értékelése mellett sor került az év legjeinek elismerésére is. A tagszervezetek szavazatai alapján az Elnökség öt kategóriában adott át díjat a kiemelkedő teljesítményt elért sportolóknak.

Bővebben...

 
További cikkeink...