Hírek

Ultimate szabálykönyv magyarul

szovlogoElkészült a 2017. január elsejétől érvényben lévő ultimate szabálykönyv (WFDF Rules of Ultimate 2017) és mellékletének hivatalos magyar fordítása. A dokumentumok letisztázott és változáskövetővel ellátott példányai is elérhetők a letölthető anyagok között.

 

Módosított szabályzatok

szovlogoAz Elnökség január 25-én tartott ülésén döntést hozott több szabályzat módosításáról is. A gazdálkodási és fegyelmi szabályzat valamint az igazolási és versenyszabályzatok mellett az SzMSz is módosult. A felülvizsgált szabályzatok letisztázott és változáskövetővel ellátott verziói elérhetők a Szövetség->Szabályzatok menüpont alatt.  

Bővebben...

 

Közgyűlési meghívó

szovlogo

Az MFSZ elnöksége február 10. napjára közgyűlést hívott össze. A meghívólevél és a kapcsolódó csatolmányok (alapszabály és költségvetési terv) az alábbiakban olvashatók.

Bővebben...

 

A 2016-os év díjazottai

tuzijatekAz MFSZ január 13-án tartotta évzáró ünnepségét, melyen az elmúlt esztendő értékelése mellett sor került az év legjeinek elismerésére is. A tagszervezetek szavazatai alapján az Elnökség öt kategóriában adott át díjat a kiemelkedő teljesítményt elért sportolóknak.

Bővebben...

 

Adatszolgáltatás 2016

nsr logoA Magyar Frizbi Szövetség az állami sportinformációs rendszerről szóló 166/2004. (V. 21.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint adatszolgáltatási kötelezettséggel tartozik a Nemzeti Sportinformációs Rendszer felé. Azonban nem csak az MFSZ-nek, hanem a tagszervezeteknek is van ilyen jellegű kötelezettsége, melyek teljesítésére a Szövetség már kiküldte a felhívó leveleket. A határidő 2017. január 25.

Bővebben...

 
További cikkeink...