Hírek

ELTE-BEAC a koed bajnok

beacAz ELTE-BEAC csapata nyerte a 2016-os szabadtéri felnőtt koed ultimate országos bajnokságot. A verseny öt csapat részvételével zajlott Gyálon április 16-án. A dobogóra a LOL csapata és a SZUFLA állhatott.

Bővebben...

 

Testnevelési Egyetem a MEFOB győztes

MEFOB 2016A Testnevelési Egyetem csapata nyerte a 2016. április 15-én rendezett ultimate frizbi MEFOB-ot. A versenyt nyolc csapat részvételével a Budapesti Gazdasági Egyetem szervezte az MLTC pályáján. A küzdelmekben öt egyetemi csapat és három középiskolás alakulat vett részt. Az eseményről készült beszámoló a MEFS honlapján olvasható.

Bővebben...

 

Elnökségi hírmondó 2016/1

MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei első negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során lezajlott versenyekről, befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

Bővebben...

 

Koed ob menetrend

MFSZ - koed ob 2016A 2016-os szabadtéri felnőtt koed ob Gyálon, az Ady Endre utcai sporttelepen öt csapat részvételével zajlik majd le április 16-án, szombaton. A verseny pontos menetrendje és a játékoslisták elérhetők az Ultimate Central oldalain.

Bővebben...

 

MEFOB'16 menetrend

mefob 2016 menetrendAz ultimate frizbi sportágban kiírt magyar egyetemi-főiskolai országos bajokság (MEFOB) április 15-én nyolc csapat részvételével fog zajlani. A versenynek az MLTC pálya ad otthont (1165 Budapest, Bökényföldi utca 27.), és a jelentkezett csapatok két csoportra osztva kezdik meg a küzdelmeket. A lebonyolítási rend pdf formátumban letölthető.

Bővebben...

 
További cikkeink...