Hírek

Dublinban lesz a junior vb

WJUC_logoMegszületett az Európai Ultimate Szövetség (EUF) döntése a junior világbajnokság (WJUC) és az ifjúsági Európa-bajnokság (EYUC) helyszínével kapcsolatban. Az ír fővárosban, Dublinban kerül sor mindkét versenyre augusztus 12. és 18. között. A junior vb-n a 20 év alatti játékosokból álló nemzeti válogatottak vehetnek részt, míg az Európa-bajnokságon 17 év a korhatár.

Részletek a verseny honlapján.

 

Újabb női siker, ezúttal Bécsben

CC_Catch_logoA Vienna Winter League minden esztendőben a szabadtéri szezon kezdetét jelzi a régió csapatai számára. Az idei kiírásra március 24-25-én került sor, és két magyar csapat is szerepelt a versenyen. A magyar női ultimate számára újabb óriási eredmény, hogy a női csapatok mezőnyében a CC Catch dobogóra jutott.

Bővebben...

 

A Jam grazi szereplése

MFSZ_-_purple_jamA magyar ultimate egyik ígéretes utánpótláscsapata, a Purple Jam részt vett története első nemzetközi versenyén. Az ifjú frizbisek nagyon sok új tapasztalatot gyűjtöttek, és nem jöttek haza üres kézzel, hiszen az ellenfelek értékelése alapján ők érdemelték ki a SOTG díjat.

Bővebben...

 

Magyar 2. helyezés Pozsonyban

Bambi_-_BlowoutA Bambi csapata, azaz a LOL leányaiból álló alakulat nagy nemzetközi sikert ért el a Pozsonyban 7. alkalommal megrendezett Blowout tornán, hiszen a magyar lányok második helyezést szereztek a cseh, osztrák és szlovák csapatokkal felálló mezőnyben.  

Bővebben...

 

Kalaptorna a Margitszigeten

DdASK_2012A Dermedongó csapata immár második alkalommal szervezi a Dermedongó Amatőr Sapi Kupa névre keresztelt ultimate kalaptornát. Az elsősorban amatőr játékosok számára rendezett versenyre május 6-án, vasárnap a Margitszigeten kerül majd sor. A jelentkezéseket a csapat honlapján április 1.-ig várják a szervezők.

Bővebben...

 
További cikkeink...