Hírek

Újabb női siker, ezúttal Bécsben

CC_Catch_logoA Vienna Winter League minden esztendőben a szabadtéri szezon kezdetét jelzi a régió csapatai számára. Az idei kiírásra március 24-25-én került sor, és két magyar csapat is szerepelt a versenyen. A magyar női ultimate számára újabb óriási eredmény, hogy a női csapatok mezőnyében a CC Catch dobogóra jutott.

Bővebben...

 

A Jam grazi szereplése

MFSZ_-_purple_jamA magyar ultimate egyik ígéretes utánpótláscsapata, a Purple Jam részt vett története első nemzetközi versenyén. Az ifjú frizbisek nagyon sok új tapasztalatot gyűjtöttek, és nem jöttek haza üres kézzel, hiszen az ellenfelek értékelése alapján ők érdemelték ki a SOTG díjat.

Bővebben...

 

Magyar 2. helyezés Pozsonyban

Bambi_-_BlowoutA Bambi csapata, azaz a LOL leányaiból álló alakulat nagy nemzetközi sikert ért el a Pozsonyban 7. alkalommal megrendezett Blowout tornán, hiszen a magyar lányok második helyezést szereztek a cseh, osztrák és szlovák csapatokkal felálló mezőnyben.  

Bővebben...

 

Kalaptorna a Margitszigeten

DdASK_2012A Dermedongó csapata immár második alkalommal szervezi a Dermedongó Amatőr Sapi Kupa névre keresztelt ultimate kalaptornát. Az elsősorban amatőr játékosok számára rendezett versenyre május 6-án, vasárnap a Margitszigeten kerül majd sor. A jelentkezéseket a csapat honlapján április 1.-ig várják a szervezők.

Bővebben...

 

Módosuló szabályok

A WFDF ultimate szabályokkal foglalkozó albizottsága év elején felülvizsgálta a szabálykönyv mellékletének néhány pontját, és február elsejétől hatályba is léptette az új verziót. A változtatások a melléklet A részét érintik, és elsősorban az egyszerűsítést célozzák. A módosult pontokat (A1 és A4) kiemeléssel jeleztük a szabálykönyv magyar változatában (20. és 21. oldal).

Bővebben...

 
További cikkeink...