Hírek

Debreceni városi derbi

Hatvani_20120418_070Április 18-án közös edzést tartott a két debreceni junior csapat. A Hatvani István Általános Iskola és a Lilla Téri Általános Iskola ifjú frizbisei most találkoztak először, ráadásul a hatvanisoknak ez volt életük első komolyabb megmérettetése az ultimate-ben. Az eseményen közel harminc 10-12 éves gyerek vett részt, akik a jövő frizbis generációját adhatják. (fényképek)

Bővebben...

 

A Huntimate felkészülés elindult

Huntimate_-_KakucsA magyar női játékosokból álló Huntimate csapata április 14-15. napján Kakucs település sportpályáján egy edzőhétvége keretében kezdte meg felkészülését az Európai Ultimate Bajnoki Sorozatra (EUCS). A tréning során Bartha Gábor, Boross Gábor és Veres Balázs segítette a hölgyeket, akikhez a Purple Jam junior korú leány játékosai is csatlakoztak.

Fényképek az edzőhétvégéről: fotók.

 

Grand Slam Szegeden

Grand_Slam_logoEldőlt, hogy a Grand Slam ultimate sorozat május 19-20. hétvégén veszi kezdetét. A koed csapatok számára kiírt első fordulót a SZUFLA szervezi Szegeden. A versenyre a magyar résztvevők mellett osztrák, szlovén, horvát, szerb és román csapatok várhatók. Az érdeklődők Nagy Csabánál jelezhetik részvételi szándékukat április végéig a lordpyre[kukac]negerno.hu e-mail címen.

 

Fonyódi előzetes

Fonyod_-_strand_2011A Deep Throw nevű csapatnak köszönhetően ebben az évben is megrendezésre kerül a nemzetközi strand frizbi bajnokság Fonyódon. Az open, koed es női kategóriában meghírdetett verseny komoly hagyományokkal bír, hiszen az idei lesz a torna történetének 8. kiírása. A jelentkezéseket a május 15.-ig várják a szervezők. Részletek a torna honlapján érhetők el.
 

Pályázati lehetőségek

Az elmúlt hetekben több olyan pályázati lehetőség is megjelent, amelyek sportszervezetek számára kínálnak támogatási forrást. A működési költségek mellett a gyermektáboroztatásra és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos projektekre igényelhető támogatás az alábbi kiírásokon (zárójelben a leadási határidő):

- NCSSZI: táborok (május 2.)

Bővebben...

 
További cikkeink...