Hírek

  Debreceni városi derbi

  Hatvani_20120418_070Április 18-án közös edzést tartott a két debreceni junior csapat. A Hatvani István Általános Iskola és a Lilla Téri Általános Iskola ifjú frizbisei most találkoztak először, ráadásul a hatvanisoknak ez volt életük első komolyabb megmérettetése az ultimate-ben. Az eseményen közel harminc 10-12 éves gyerek vett részt, akik a jövő frizbis generációját adhatják. (fényképek)

  Bővebben...

   

  A Huntimate felkészülés elindult

  Huntimate_-_KakucsA magyar női játékosokból álló Huntimate csapata április 14-15. napján Kakucs település sportpályáján egy edzőhétvége keretében kezdte meg felkészülését az Európai Ultimate Bajnoki Sorozatra (EUCS). A tréning során Bartha Gábor, Boross Gábor és Veres Balázs segítette a hölgyeket, akikhez a Purple Jam junior korú leány játékosai is csatlakoztak.

  Fényképek az edzőhétvégéről: fotók.

   

  Grand Slam Szegeden

  Grand_Slam_logoEldőlt, hogy a Grand Slam ultimate sorozat május 19-20. hétvégén veszi kezdetét. A koed csapatok számára kiírt első fordulót a SZUFLA szervezi Szegeden. A versenyre a magyar résztvevők mellett osztrák, szlovén, horvát, szerb és román csapatok várhatók. Az érdeklődők Nagy Csabánál jelezhetik részvételi szándékukat április végéig a lordpyre[kukac]negerno.hu e-mail címen.

   

  Fonyódi előzetes

  Fonyod_-_strand_2011A Deep Throw nevű csapatnak köszönhetően ebben az évben is megrendezésre kerül a nemzetközi strand frizbi bajnokság Fonyódon. Az open, koed es női kategóriában meghírdetett verseny komoly hagyományokkal bír, hiszen az idei lesz a torna történetének 8. kiírása. A jelentkezéseket a május 15.-ig várják a szervezők. Részletek a torna honlapján érhetők el.
   

  Pályázati lehetőségek

  Az elmúlt hetekben több olyan pályázati lehetőség is megjelent, amelyek sportszervezetek számára kínálnak támogatási forrást. A működési költségek mellett a gyermektáboroztatásra és az egészségmegőrzéssel kapcsolatos projektekre igényelhető támogatás az alábbi kiírásokon (zárójelben a leadási határidő):

  - NCSSZI: táborok (május 2.)

  Bővebben...

   
  További cikkeink...