Hírek

Frizbi Békéscsabán

bkscsaba_cmerAz ország egy új pontján, Békéscsaba légterében is feltűntek a műanyag repülőcsészealjak, azaz korongok. 6-8 lelkes fiatal (23-28 évesek) figyelt fel arra, hogy a frizbi bizony egy létező sportág, és néhány hete felvették a kapcsolatot az MFSZ-el. Reméljük, hamarosan találkozhatunk a békéscsabaiakkal valamely hazai rendezvényen.

 

Sockeye játékosok Budapesten

sockeyeNagy megtiszteltetésben részesült a LOL, ugyanis az USA egyik legjobb ultimate csapatának, a Seattle Sockeye-nak a játékosai tartottak edzést a budapesti klub számára. A tréningen néhány alapvető, de nagyon hasznos gyakorlatot vettek elő az amerikaiak, közben megszívlelendő tanácsokkal látták el LOL játékosait. Sőt az edzés után arra is volt lehetősége a magyaroknak, hogy kicsit tájékozódjanak, hogyan is zajlik egy felkészülés a tengerentúlon.

 

LOL vezeti a tabellát

vasas_bejaratLezajlott az idei open országos bajnokság első fordulója. A budapesti helyszínen rendezett versenyen a LOL szerezte meg az első helyet, míg a legmagasabb SOTG pontszámot a Masters érdemelte ki. A versenysorozat következő fordulójára a Szeged melletti Kiskundorozsmán kerül majd sor a nyár közepén.

Bővebben...

 

SZUFLA szervezi az idei koed ob-t

KiskundorozsmaHosszú egyeztetés után eldőlt, hogy a SZUFLA csapata szervezi az idei szabadtéri koed országos bajnokságot, és azzal együtt az open ob második fordulóját. A két versenyre a Szeged melletti Kiskundorozsma sporttelepén kerül majd sor a június 30. - július 1. hétvégén.

 

Debreceni városi derbi

Hatvani_20120418_070Április 18-án közös edzést tartott a két debreceni junior csapat. A Hatvani István Általános Iskola és a Lilla Téri Általános Iskola ifjú frizbisei most találkoztak először, ráadásul a hatvanisoknak ez volt életük első komolyabb megmérettetése az ultimate-ben. Az eseményen közel harminc 10-12 éves gyerek vett részt, akik a jövő frizbis generációját adhatják. (fényképek)

Bővebben...

 
További cikkeink...