Hírek

  11. hely Olaszországban

  pu_logoA 32 csapatos koed mezőnyben 11. helyezést szerzett a Pű! fantázianévre keresztelt magyar csapat az olasz Bibione partjain rendezett strand ultimate bajnokságon. Az április 29. és május 1. között lezajlott versenyen igazi olasz hőség fogadta a magyarokat, akik minden ellenfelüket rendesen megszorongatták.

  Bővebben...

   

  Frizbi Békéscsabán

  bkscsaba_cmerAz ország egy új pontján, Békéscsaba légterében is feltűntek a műanyag repülőcsészealjak, azaz korongok. 6-8 lelkes fiatal (23-28 évesek) figyelt fel arra, hogy a frizbi bizony egy létező sportág, és néhány hete felvették a kapcsolatot az MFSZ-el. Reméljük, hamarosan találkozhatunk a békéscsabaiakkal valamely hazai rendezvényen.

   

  Sockeye játékosok Budapesten

  sockeyeNagy megtiszteltetésben részesült a LOL, ugyanis az USA egyik legjobb ultimate csapatának, a Seattle Sockeye-nak a játékosai tartottak edzést a budapesti klub számára. A tréningen néhány alapvető, de nagyon hasznos gyakorlatot vettek elő az amerikaiak, közben megszívlelendő tanácsokkal látták el LOL játékosait. Sőt az edzés után arra is volt lehetősége a magyaroknak, hogy kicsit tájékozódjanak, hogyan is zajlik egy felkészülés a tengerentúlon.

   

  LOL vezeti a tabellát

  vasas_bejaratLezajlott az idei open országos bajnokság első fordulója. A budapesti helyszínen rendezett versenyen a LOL szerezte meg az első helyet, míg a legmagasabb SOTG pontszámot a Masters érdemelte ki. A versenysorozat következő fordulójára a Szeged melletti Kiskundorozsmán kerül majd sor a nyár közepén.

  Bővebben...

   

  SZUFLA szervezi az idei koed ob-t

  KiskundorozsmaHosszú egyeztetés után eldőlt, hogy a SZUFLA csapata szervezi az idei szabadtéri koed országos bajnokságot, és azzal együtt az open ob második fordulóját. A két versenyre a Szeged melletti Kiskundorozsma sporttelepén kerül majd sor a június 30. - július 1. hétvégén.

   
  További cikkeink...