Hírek

  WFDF sportolói bizottság

  WFDF_logoA WFDF május 14-én tájékoztatta a tagjait, hogy sportolói bizottságot (hivatalos nevén: WFDF Athletes’ Commission) hoz létre, azzal a céllal, hogy a szervezet döntéshozatali folyamatai során az ultimate sportolók közvetlen érdekképviseletet kapjanak az ultimate sportágat (mint a világszervezet által felügyelt legjelentősebb szakágat) érintő kérdésekben.

  Bővebben...

   

  8. hely a Frisbixen

  Frisbix_2011_akcikpA Mariborban rendezett Frisbix 11 csapatos mezőnyében 8. helyen végzett a Storing 1 név alatt versenyző magyar alakulat. A csapat igazi nemzetközi közegben szerezhetett tapasztalatokat, hiszen a tornán olasz, osztrák, spanyol, szlovák és szlovén csapatok is indultak.

  Bővebben...

   

  Indul a Grand Slam sorozat

  GS_2012_-_SzegedHorvát, osztrák, szerb és szlovén csapatok szerepelnek a magyarok mellett a Grand Slam sorozat első fordulóján, amely május 19-20-án zajlik Szegeden. A verseny különlegessége, hogy ez lesz a SZUFLA első nemzetközi tornaszervezése. Az eseményről részletes információk találhatók a SZUFLA honlapján, a torna versenyfüzetében és a hivatalos menetrendben.

   

  Nagy volt az érdeklődés a DdASK-on

  DdASK_2012_akciokepMájus 6-án, vasárnap a Margitszigeten szervezett amatőr kalaptornát a Dermedongó csapata. A versenyre 47 játékos adta le nevezését, akik 6 csapatra osztva küzdöttek egymással. A tornán főleg Budapest és Szeged környéki játékosok szerepeltek, de akadt nyíregyházi sőt amerikai részvevő is. A legfiatalabb játékos 14 éves volt, míg a legidősebb 46.

  Bővebben...

   

  Kumberg 2012

  KumbergA 8 magyar és 2 horvát női játékosból álló AMK a negyedik helyezést szerezte meg a Graz melletti Kumbergben rendezett hatcsapatos tornán. A lányok a két nap alatt nyolc hatvanperces meccset játszottak, és a főleg osztrák csapatokból álló mezőnyben igazi kihívást jelentett minden mérkőzés.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...