Hírek

8. hely a Frisbixen

Frisbix_2011_akcikpA Mariborban rendezett Frisbix 11 csapatos mezőnyében 8. helyen végzett a Storing 1 név alatt versenyző magyar alakulat. A csapat igazi nemzetközi közegben szerezhetett tapasztalatokat, hiszen a tornán olasz, osztrák, spanyol, szlovák és szlovén csapatok is indultak.

Bővebben...

 

Indul a Grand Slam sorozat

GS_2012_-_SzegedHorvát, osztrák, szerb és szlovén csapatok szerepelnek a magyarok mellett a Grand Slam sorozat első fordulóján, amely május 19-20-án zajlik Szegeden. A verseny különlegessége, hogy ez lesz a SZUFLA első nemzetközi tornaszervezése. Az eseményről részletes információk találhatók a SZUFLA honlapján, a torna versenyfüzetében és a hivatalos menetrendben.

 

Nagy volt az érdeklődés a DdASK-on

DdASK_2012_akciokepMájus 6-án, vasárnap a Margitszigeten szervezett amatőr kalaptornát a Dermedongó csapata. A versenyre 47 játékos adta le nevezését, akik 6 csapatra osztva küzdöttek egymással. A tornán főleg Budapest és Szeged környéki játékosok szerepeltek, de akadt nyíregyházi sőt amerikai részvevő is. A legfiatalabb játékos 14 éves volt, míg a legidősebb 46.

Bővebben...

 

Kumberg 2012

KumbergA 8 magyar és 2 horvát női játékosból álló AMK a negyedik helyezést szerezte meg a Graz melletti Kumbergben rendezett hatcsapatos tornán. A lányok a két nap alatt nyolc hatvanperces meccset játszottak, és a főleg osztrák csapatokból álló mezőnyben igazi kihívást jelentett minden mérkőzés.

Bővebben...

 

11. hely Olaszországban

pu_logoA 32 csapatos koed mezőnyben 11. helyezést szerzett a Pű! fantázianévre keresztelt magyar csapat az olasz Bibione partjain rendezett strand ultimate bajnokságon. Az április 29. és május 1. között lezajlott versenyen igazi olasz hőség fogadta a magyarokat, akik minden ellenfelüket rendesen megszorongatták.

Bővebben...

 
További cikkeink...