Hírek

Tisztújítás

szovlogo

Április 22-én tisztújító közgyűlést tartott az MFSZ. A leköszönő testület három tagjából az eddigi elnök, Kramer Péter tovább folytatja a munkát, Hatvani Dániel és Lőrincz Tamás helyett pedig Schwarcz Ádám (alelenök) és Kovács Dániel (titkár) került kinevezésre.

Bővebben...

 

Diákolimpiai eredmények

Diakolimpia 2016Az MFSZ 2014-ben indított Suli Frizbi Programja fontos állomáspontra érkezett április 22-én. Ezen a napon került megrendezésre az első ultimate frizbi Diákolimpia. A versenyen 4 korcsoportra osztva 53 csapat vett részt a budapesti Goldball ’94 FC sporttelepén, ahol reggel 9:00-től délután 16:00-ig több, mint 400 diák kergette a korongot.

Bővebben...

 

Három junior érem Bécsből

VJL2016v2A magyar junior ultimate válogatott április 23-24-re eső hétvégén Bécsben szerepelt a Vienna Junior League elnevezésű versenyen. A fiatalok  három kategóriában is érmes helyezést szereztek. Nőiben döntőbe jutott a magyar csapat, openben és koedben a dobogó alsó fokára állhattak a juniorjaink.

Bővebben...

 

ELTE-BEAC a koed bajnok

beacAz ELTE-BEAC csapata nyerte a 2016-os szabadtéri felnőtt koed ultimate országos bajnokságot. A verseny öt csapat részvételével zajlott Gyálon április 16-án. A dobogóra a LOL csapata és a SZUFLA állhatott.

Bővebben...

 

Testnevelési Egyetem a MEFOB győztes

MEFOB 2016A Testnevelési Egyetem csapata nyerte a 2016. április 15-én rendezett ultimate frizbi MEFOB-ot. A versenyt nyolc csapat részvételével a Budapesti Gazdasági Egyetem szervezte az MLTC pályáján. A küzdelmekben öt egyetemi csapat és három középiskolás alakulat vett részt. Az eseményről készült beszámoló a MEFS honlapján olvasható.

Bővebben...

 
További cikkeink...