Hírek

2013-ban strand ultimate Eb lesz

BULA_logoA BULA (Beach Ultimate Lovers Association) megállapodott a spanyol szövetség illetékeseivel, és döntés született, hogy 2013. június 27. és 30. között a spanyolországi Tarragona városában (Calafell Beach) szervezik a strand ultimate Európa-bajnokságot. A verseny open, női, vegyes, masters, vegyes masters és grand masters kategóriában zajlik majd.

Bővebben...

 

Indul a BUB 2012

bub_logo2_zoldJúnius 3-án a Csillebércen található KFKI pályán veszi kezdetét a 2012-es Budapest Ultimate Bajnokság. Ahogy tavaly, idén is két kategória indul. A Pörgés a kompetitív, míg a Lebegés a könnyedebb játék kedvelőinek. A Pörgés kategória tavaszi, nyári és őszi fordulókból áll majd, a Lebegés pedig ezek mellett egy téli zárófordulót is tartalmaz. A nevezéseket május 30.-ig várják a szervezők.

Bővebben...

 

Bonyhádi bajnokság

MUFA_logoA Pécs közelében fekvő Bonyhád ad otthont a Grand Slam sorozat harmadik fordulójának, amelynek időpontja augusztus 11-12. A tornán 4 ultimate pályán 20 alakulat versenyezhet majd koed kategóriában, de az érdeklődés függvényében U18-as mezőny indítására is van lehetőség. A szervező Hallod 300 csapata az esemény ffindr oldalán várja a jelentkezéseket.

Bővebben...

 

Hallod ezüst a GS 1. fordulóján

GS_2012_-_1._fordA SZUFLA kimagasló színvonalú szervezésében lezajlott a Grand Slam sorozat első, szegedi fordulója. A 10 csapatos versenyen a Hallodigaz-e? egészen a döntőig menetelt, ahol a horvát Mamuti na travi egyetlen ponttal bizonyult jobbnak. A SOTG díjat azonban szoros pontozás mellett a budapesti csapat érdemelte ki.

Bővebben...

 

Kongresszusi ülés a VB alatt

WUGC_logoA WFDF értesítette tagjait, hogy a világbajnokság ideje alatt és helyszínén tartja idei kongresszusi ülését. Az eseményre július 14-én és 15-én délelőtt kerül majd sor Sakaiban (Japán).

Bővebben...

 
További cikkeink...