Hírek

WUGC'16 eredmények

wucg2016logo-dark

Mind az öt kategóriában az USA végzett a tabella élén az idei ultimate világbajnokságon. Az ezüst és bronz érmeken Ausztrália, Japán, Kanada, Kolumbia és Nagy-Britannia osztoztak. Az eredmények elérhetők az Ultiorganizer oldalain.

Bővebben...

 

Női és open ob menetrendje

szovlogoAz idei női és open országos bajnokság menetrendje elérhető a verseny Ultimate Central felületén. A csapatoknak szombatig (június 25.) kell rendeznie a játékoslisták leadását, és a felelősségi nyilatkozatok visszaigazolását.

Bővebben...

 

WUGC'16 London

wucg2016logo-darkJúnius 18. és 25. között Londonban zajlik a nemzeti válogatottak ultimate és guts világbajnoksága (World Ultimate and Guts Championships). A verseny ultimate részén 115 csapat vesz részt öt kategóriában. A női, férfi és koed mezőny mellett női masters és férfi master kategóriában zajlik a bajnokság.

Bővebben...

 

Frisbeach IV.

Frisbeach logoA Fehérvár Frizbi Sportregyesület negyedik alkalommal rendezi meg a Frisbeach strand ultimate bajnokságot. Ahogy eddig minden évben, most is a gárdonyi Sportbeach ad otthont a versenynek, amely 4-4 elleni játék formájában, koed kategóriában fog zajlani.

Bővebben...

 

Egyszerűsödik az ob dokumentáció

2016 open es noi obAz idei szabadtéri felnőtt női és open ultimate országos bajnokságnak július 2. napján, szombaton Székesfehérvár ad otthont. A versenykiírás szerint június 2-ig nevezhetnek a csapatok. Fontos változás az eddigiekhez képest, hogy  nevezni már csak a verseny Ultimate Central felületén kell, és nincs szükség a korábban használt excel formátumú nevezési lapra.

Bővebben...

 
További cikkeink...