Hírek

WFDF kérdőív

WFDF - logo newA WFDF online kérdőív formájában igyekszik visszajelzéseket gyűjteni a világszervezet működése kapcsán. A sportolók mellett az edzők, sportvezetők és versenyszervezők közreműködésére is számít a szervezet vezetése. Az MFSZ kéri a korong sportok hazai képviselőit, hogy szakítsanak időt a kérdőív kitöltésére.   

Bővebben...

 

Magyar gólkirály a junior vb-n

wjuc-letterhead-headerElőzetes kiemelésén egy helyet javítva a 27. helyen fejezte a versenyzést a magyar fiú válogatott a Lengyelországban megrendezett junior ultimate világbajnokságon. A vb legponterősebb játékosa a magyar csapat egyik tagja lett, Tőzsér Tamás 46 gólpasszt adott és 6 gólt szerzett a versenyen.

Bővebben...

 

WCBU 2017 - jelentkezés

Magyar zaszlo korongA Magyar Frizbi Szövetség felhívást tett közé, hogy felmérje a jövő évi beach ultimate világbajnoksági iránti hazai érdeklődést. Akik a magyar válogatott tagjaként részt vennének a 2017. június közepén Franciaországban rendezendő versenyen, azoknak 2016. szeptember 1. napjáig kell regisztrálniuk.

Bővebben...

 

Magyar csapat a junior vb-n

wjuc-letterhead-headerAugusztus 31-én veszi kezdetét az U20-as junior ultimate világbajnokság Lengyelországban. A magyar válogatott a férfi kategóriában indul. A csoportellenfeleink Kolumbia, Japán és Dánia lesz.

Bővebben...

 

EYUC'16 eredmények

eyuc-top-banner-1A lányoknál Németország, a fiúknál Franciaország nyerte az U17-es csapatok ultimate Európa-bajnokságát. A verseny belgiumi Ghentben zajlott július 19. és 24. között 19 csapat részvételével. Az Európai Ultimate Szövetség döntésének értelmében rendhagyó módon Kolumbia is nevezhetett a versenyre ráadásul a fiúk mezőnyében egészen a döntőig meneteltek.

Bővebben...

 
További cikkeink...