Hírek

Bankszámla megszüntetés

MFSZ logo nagySzeptember elején megszűnt az MFSZ Forrás Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlája, és a továbbiakban a szervezet kizárólagosan a Magnet Banknál vezetett bankszámláját használja.

Bővebben...

 

Junior ob - kiírás

junior obA junior csapatok számára kiírt országos bajnokság október 2. napján, vasárnap lesz Budapesten, az Ikarus pályán. A versenyen koed kategóriában, U17-es és U20-as korosztályban indulhatnak a csapatok. A juniorok mérkőzési mellett egyéb programok színesítik majd az eseményt.

Bővebben...

 

Elnökségi hírmondó 2016/2

MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei második negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

Bővebben...

 

WFDF kérdőív

WFDF - logo newA WFDF online kérdőív formájában igyekszik visszajelzéseket gyűjteni a világszervezet működése kapcsán. A sportolók mellett az edzők, sportvezetők és versenyszervezők közreműködésére is számít a szervezet vezetése. Az MFSZ kéri a korong sportok hazai képviselőit, hogy szakítsanak időt a kérdőív kitöltésére.   

Bővebben...

 

Magyar gólkirály a junior vb-n

wjuc-letterhead-headerElőzetes kiemelésén egy helyet javítva a 27. helyen fejezte a versenyzést a magyar fiú válogatott a Lengyelországban megrendezett junior ultimate világbajnokságon. A vb legponterősebb játékosa a magyar csapat egyik tagja lett, Tőzsér Tamás 46 gólpasszt adott és 6 gólt szerzett a versenyen.

Bővebben...

 
További cikkeink...