Hírek

Junior ob - lebonyolítás

Venue mapOK IbOktóber 2-án, vasárnap tíz csapat részvételével zajlik a junior országos bajnokság. A versenynek a budapesti Ikarusz pálya ad otthont 9:00 és 16:00 között. A bajnokság két korcsoportban zajlik. Az U20-as mezőnyben hat,  az U17-esben négy alakulat vesz részt. A verseny lebonyolítási rendje az Ultimate Central oldalain érhető el, és ide kerülnek majd fel az eredmények is.

Bővebben...

 

Bankszámla megszüntetés

MFSZ logo nagySzeptember elején megszűnt az MFSZ Forrás Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlája, és a továbbiakban a szervezet kizárólagosan a Magnet Banknál vezetett bankszámláját használja.

Bővebben...

 

Junior ob - kiírás

junior obA junior csapatok számára kiírt országos bajnokság október 2. napján, vasárnap lesz Budapesten, az Ikarus pályán. A versenyen koed kategóriában, U17-es és U20-as korosztályban indulhatnak a csapatok. A juniorok mérkőzési mellett egyéb programok színesítik majd az eseményt.

Bővebben...

 

Elnökségi hírmondó 2016/2

MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei második negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

Bővebben...

 

WFDF kérdőív

WFDF - logo newA WFDF online kérdőív formájában igyekszik visszajelzéseket gyűjteni a világszervezet működése kapcsán. A sportolók mellett az edzők, sportvezetők és versenyszervezők közreműködésére is számít a szervezet vezetése. Az MFSZ kéri a korong sportok hazai képviselőit, hogy szakítsanak időt a kérdőív kitöltésére.   

Bővebben...

 
További cikkeink...