Hírek

  EUCS'16 – döntő

  eucf2016-1Az idei Európai Ultimate Bajnoki Sorozat döntője Frankfurtban zajlik szeptember 30. és október 2. között 24 open, 12 női és 12 koed csapat részvételével. Az eredmények a verseny Ultimate Central felületén követhetők nyomon, és a Fanseat oldalain élő közvetítés is lesz.

  Bővebben...

   

  Junior ob - lebonyolítás

  Venue mapOK IbOktóber 2-án, vasárnap tíz csapat részvételével zajlik a junior országos bajnokság. A versenynek a budapesti Ikarusz pálya ad otthont 9:00 és 16:00 között. A bajnokság két korcsoportban zajlik. Az U20-as mezőnyben hat,  az U17-esben négy alakulat vesz részt. A verseny lebonyolítási rendje az Ultimate Central oldalain érhető el, és ide kerülnek majd fel az eredmények is.

  Bővebben...

   

  Bankszámla megszüntetés

  MFSZ logo nagySzeptember elején megszűnt az MFSZ Forrás Takarékszövetkezetnél vezetett bankszámlája, és a továbbiakban a szervezet kizárólagosan a Magnet Banknál vezetett bankszámláját használja.

  Bővebben...

   

  Junior ob - kiírás

  junior obA junior csapatok számára kiírt országos bajnokság október 2. napján, vasárnap lesz Budapesten, az Ikarus pályán. A versenyen koed kategóriában, U17-es és U20-as korosztályban indulhatnak a csapatok. A juniorok mérkőzési mellett egyéb programok színesítik majd az eseményt.

  Bővebben...

   

  Elnökségi hírmondó 2016/2

  MFSZ - pressAz MFSZ Elnöksége publikálta a szervezet idei második negyedéves működéséről szóló összefoglalót. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...