Hírek

  Versenybizottság tisztújítása

  MFSZ logo nagy

  Az MFSZ Elnöksége október 11-én döntött a Versenybizottság tisztújításáról. A bizottság elnöke Tóth Péter maradt, a tagjai közé Boross Gábor mellé Németh Márton került. A megbízatás az MFSZ Szervezeti és működési szabályzatának 6. §-val összhangban két évre szól.

  Bővebben...

   

  Suli Frizbi Kupa 2016

  MFSZ - Suli Frizbi KupaAz MFSZ ötödik alkalommal rendezi meg a Suli Frizbi Kupát. A versenynek november 25. napján a budapesti Vasas SC Fáy utcai sporttelepe ad otthont, és a küzdelmekben a III. és IV. korcsoportos diákok vehetnek majd részt. A meccsek mellett ismét lesznek játékos dobógyakorlatok és oktatás, illetve minden nevezett csapat versenyfrizbiket kap ajándékba. A nevezés ingyenes.

  Bővebben...

   

  Koed terem ob - pályázat

  MFSZ logo nagyAz MFSZ Versenybizottsága tendert hirdetett az idei koed terem országos bajnokág lebonyolítására. A december második hétvégéjére tervezett torna szervezésére október 16-ig lehet jelentkezni.

  Bővebben...

   

  National SOTG Director

  SOTG-5-IconsAz MFSZ pályázatot hirdet nemzeti Spirit of the Game igazgatói szerepkör betöltésére. A pozícióra olyan érdeklődők jelentkezését várja a szövetség, akik aktív szerepet vállalnának a hazai SOTG tudatosság fejlesztésében, és motiválónak érzik a WFDF SOTG bizottságával való együttműködést. A jelentkezés határideje: október 15.

  Bővebben...

   

  Junior ob - eredmények

  junior ob 2016Október 2-án, vasárnap tíz csapat részvételével a budapesti Ikarusz pályán zajlott a 2016-os év junior országos bajnoksága. Az U17-es korosztály bajnokságát a FreeBees, az U20-as csapatok versenyét a Purple Jam csapata nyerte. A versenyen a fiatalok megnézhették a felnőtt ob döntőjét, és távolsági dobóversenyben is összemérhették a tudásukat.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...