Hírek

Suli Frizbi Kupa 2016

MFSZ - Suli Frizbi KupaAz MFSZ ötödik alkalommal rendezi meg a Suli Frizbi Kupát. A versenynek november 25. napján a budapesti Vasas SC Fáy utcai sporttelepe ad otthont, és a küzdelmekben a III. és IV. korcsoportos diákok vehetnek majd részt. A meccsek mellett ismét lesznek játékos dobógyakorlatok és oktatás, illetve minden nevezett csapat versenyfrizbiket kap ajándékba. A nevezés ingyenes.

Bővebben...

 

Koed terem ob - pályázat

MFSZ logo nagyAz MFSZ Versenybizottsága tendert hirdetett az idei koed terem országos bajnokág lebonyolítására. A december második hétvégéjére tervezett torna szervezésére október 16-ig lehet jelentkezni.

Bővebben...

 

National SOTG Director

SOTG-5-IconsAz MFSZ pályázatot hirdet nemzeti Spirit of the Game igazgatói szerepkör betöltésére. A pozícióra olyan érdeklődők jelentkezését várja a szövetség, akik aktív szerepet vállalnának a hazai SOTG tudatosság fejlesztésében, és motiválónak érzik a WFDF SOTG bizottságával való együttműködést. A jelentkezés határideje: október 15.

Bővebben...

 

Junior ob - eredmények

junior ob 2016Október 2-án, vasárnap tíz csapat részvételével a budapesti Ikarusz pályán zajlott a 2016-os év junior országos bajnoksága. Az U17-es korosztály bajnokságát a FreeBees, az U20-as csapatok versenyét a Purple Jam csapata nyerte. A versenyen a fiatalok megnézhették a felnőtt ob döntőjét, és távolsági dobóversenyben is összemérhették a tudásukat.

Bővebben...

 

EUCS'16 – döntő

eucf2016-1Az idei Európai Ultimate Bajnoki Sorozat döntője Frankfurtban zajlik szeptember 30. és október 2. között 24 open, 12 női és 12 koed csapat részvételével. Az eredmények a verseny Ultimate Central felületén követhetők nyomon, és a Fanseat oldalain élő közvetítés is lesz.

Bővebben...

 
További cikkeink...