Hírek

WCBU 2017 - nevezés

Magyar zaszlo korong

A játékosok visszajelzései alapján döntött az elnökség, hogy a 2017-es beach ultimate világbajnokságra masters kategóriában indít csapatot a Magyar Frizbi Szövetség.

Bővebben...

 

Versenybizottság tisztújítása

MFSZ logo nagy

Az MFSZ Elnöksége október 11-én döntött a Versenybizottság tisztújításáról. A bizottság elnöke Tóth Péter maradt, a tagjai közé Boross Gábor mellé Németh Márton került. A megbízatás az MFSZ Szervezeti és működési szabályzatának 6. §-val összhangban két évre szól.

Bővebben...

 

Suli Frizbi Kupa 2016

MFSZ - Suli Frizbi KupaAz MFSZ ötödik alkalommal rendezi meg a Suli Frizbi Kupát. A versenynek november 25. napján a budapesti Vasas SC Fáy utcai sporttelepe ad otthont, és a küzdelmekben a III. és IV. korcsoportos diákok vehetnek majd részt. A meccsek mellett ismét lesznek játékos dobógyakorlatok és oktatás, illetve minden nevezett csapat versenyfrizbiket kap ajándékba. A nevezés ingyenes.

Bővebben...

 

Koed terem ob - pályázat

MFSZ logo nagyAz MFSZ Versenybizottsága tendert hirdetett az idei koed terem országos bajnokág lebonyolítására. A december második hétvégéjére tervezett torna szervezésére október 16-ig lehet jelentkezni.

Bővebben...

 

National SOTG Director

SOTG-5-IconsAz MFSZ pályázatot hirdet nemzeti Spirit of the Game igazgatói szerepkör betöltésére. A pozícióra olyan érdeklődők jelentkezését várja a szövetség, akik aktív szerepet vállalnának a hazai SOTG tudatosság fejlesztésében, és motiválónak érzik a WFDF SOTG bizottságával való együttműködést. A jelentkezés határideje: október 15.

Bővebben...

 
További cikkeink...