Hírek

  Elnökségi hírmondó 2016/3

  MFSZ - pressMegjelent az MFSZ harmadik negyedéves működéséről szóló összefoglaló. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

  Bővebben...

   

  Koed terem ob - nevezés

  MFSZ logo nagy

  A Versenybizottság döntése értelmében a diósdi DNS Sport- és Szabadidőközpont (2049 Diósd, Gyár utca 40.) ad otthont az idei terem koed ultimate országos bajnokságnak december 10. napján. A nevezéseket november 10.-ig lehet leadni a verseny Ultimate Central felületén. A várható nevezési díj csapatonként 20.000Ft.

   

  Bővebben...

   

  National SOTG Director kinevezés

  spirit-of-the-game logoAz MFSZ Elnöksége az október 21-én tartott ülésén Papp Henriettát nevezte ki a National Spirit of The Game Director pozícióra. Feladatkörébe a sport szellemiségének hazai népszerűsítése, terjesztése, a játékosok spiritjének növelése tartozik.

  Bővebben...

   

  Új tagok az MFSZ-ben

  MFSZ logo nagyÚj tagokkal bővült az MFSZ. A szervezet elnöksége az október 21-én tartott ülésén a Budapest Heroes Sportegyesület és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club Sportegyesület tagfelvételi kérelmét is elfogadta. Ezzel a tagok létszáma 16-ra emelkedett.

   

  WCBU 2017 - nevezés

  Magyar zaszlo korong

  A játékosok visszajelzései alapján döntött az elnökség, hogy a 2017-es beach ultimate világbajnokságra masters kategóriában indít csapatot a Magyar Frizbi Szövetség.

  Bővebben...

   
  További cikkeink...