Hírek

Nemzetközi SOTG nap

SOTG day 2016December 3. az ultimate játékszellemének, azaz a Spirit of the Game-nek a nemzetközi napja. Az MFSZ is csatalkozott a mozgalomhoz, aminek a célja az, hogy hívjuk fel a figyelmet azokra az értékekre, amelyeket az ultimate sportág a SOTG-on keresztül képvisel. A jeles nap hazai megünneplésére a facebook esemény formájában jelent meg felhívás.

Bővebben...

 

Suli Frizbi Kupa 2016 - eredmények

MFSZ - Suli Frizbi Kupa A várpalotai Várkerti Általános Iskola Vásárhelyi András Tagiskolája nyerte az V. Suli Frizbi Kupán mindkét korcsoportban. A dobogóra a III. korcsoportban az Ady és az Arany kapaszkodott fel, a IV. korcsoportban pedig a Fodros és a Laborc ért el érmes helyezést. A november 25-én megrendezett versenyen összesen 17 csapat vett részt a Vasas Fáy utcai sporttelepén. A részletes eredmények elérhetők az Ultimate Central oldalain.

Bővebben...

 

Suli Frizbi Kupa 2016 - menetrend

MFSZ - Suli Frizbi KupaNovember 25.napján, pénteken a Vasas Fáy utca sporttelepe ad otthont az V. Suli Frizbi Kupának. A versenyre 17 csapat adta le a jelentkezését. A mérkőzések reggel 9:00 és délután 14:00 között zajlanak a sporttelep buborékkal fedett műfüves pályáján. A csoportbeosztások, és a verseny menetrendje elérhető az Ultimate Central oldalain.

Bővebben...

 

Szavazati jogok reformja

szovlogoAz MFSZ Elnöksége egyeztetést kezdeményezett a szövetségi tagok szavazati jogainak reformjáról. A tervezet szerint a tagi szavazatok a játékos létszámokkal összhangban alakulnának. A tervezetet előbb a szövetség tagjai véleményezik, majd a visszajelzéseik alapján alakul ki a Közgyűlés elé terjeszthető alapszabály módosító javaslat.

Bővebben...

 

Elnökségi hírmondó 2016/3

MFSZ - pressMegjelent az MFSZ harmadik negyedéves működéséről szóló összefoglaló. Az Elnökségi Hírmondó legfrissebb számában a negyedév során befejezett projektekről, folyamatban lévő ügyekről, szervezeti változásokról és tervezett projektekről olvashatunk.

Bővebben...

 
További cikkeink...