Hírek

EYUC - Debrecen - július 13-16.

EUF Logo

Eldőlt az idei Junior Európa Kupa és az Ifjúsági Európa-bajnokság dátuma. Az Európa Kupának a Debreceni Sportcentrum ad otthont július 13-16. között, az Eb pedig augusztus 5-11. között Hollandiában lesz. Az EUF utánpótlás bizottsága január közepén kezdte el felmérni a konkrét részvételi igényeket mindkét eseményre.

Bővebben...

 

MFSZ évzáró - 2017. január 13.

2016-2017Az MFSZ január 13.-án, pénteken 20:00-tól a budapesti Clock Sörözőben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 7.) tartja évzáró rendezvényét, amelyen díjazásban részesülnek a 2016-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtott frizbis sportolók, sportvezetők és csapatok.

Bővebben...

 

Koed terem ob - eredmények

MFSZ logo nagy

A MUFA Repülő Korong Sportegyesület csapata, a Hallod 300 nyerte a 2016-os koed terem ultimate bajnokságot, a dobogó második fokára a HalloDonna állhatott, a harmadik helyezést pedig a Fehérvár Lionz szerezte meg. A Spirti of the Game díjat a HalloDonna érdemelte ki.

Bővebben...

 

Koed terem ob - lebonyolítás

MFSZ logo nagy

Elkészült a koed terem ob menetrendje, amely az Ultimate Central oldalain elérhető. A lebonyolítás szerint a kilenc nevezett csapat két csoportra osztva kezdi meg a versenyzést, majd a csoportmeccsek után rájátszás következik a helyezések eldöntéséért. A csoportokból az első két-két csapat eldöntőbe jut, a többi csapat pedig az ötödik helyért körmérkőzik, de a csoportból viszik magukkal az egymás elleni eredményeket.

 

Bővebben...

 

Junior Európa Kupa Magyarországon

EUF LogoJövő év júliusában Magyarország ad otthont a junior korú nemzeti válogatottak European Youth Ultimate Cup elnevezésű versenyének. A tornát az European Ultimate Federation megbízásából a Debreceni Frizbi Sportegyesület szervezi a Debreceni Sportcentrumban. A pontos dátum még nincs meg, de az alap információk már elérhetők a rendezvény honlapján.

Bővebben...

 
További cikkeink...