Hírek

  Adatszolgáltatás 2016

  nsr logoA Magyar Frizbi Szövetség az állami sportinformációs rendszerről szóló 166/2004. (V. 21.) számú kormányrendeletben foglaltak szerint adatszolgáltatási kötelezettséggel tartozik a Nemzeti Sportinformációs Rendszer felé. Azonban nem csak az MFSZ-nek, hanem a tagszervezeteknek is van ilyen jellegű kötelezettsége, melyek teljesítésére a Szövetség már kiküldte a felhívó leveleket. A határidő 2017. január 25.

  Bővebben...

   

  EYUC - Debrecen - július 13-16.

  EUF Logo

  Eldőlt az idei Junior Európa Kupa és az Ifjúsági Európa-bajnokság dátuma. Az Európa Kupának a Debreceni Sportcentrum ad otthont július 13-16. között, az Eb pedig augusztus 5-11. között Hollandiában lesz. Az EUF utánpótlás bizottsága január közepén kezdte el felmérni a konkrét részvételi igényeket mindkét eseményre.

  Bővebben...

   

  MFSZ évzáró - 2017. január 13.

  2016-2017Az MFSZ január 13.-án, pénteken 20:00-tól a budapesti Clock Sörözőben (1111 Budapest, Lágymányosi u. 7.) tartja évzáró rendezvényét, amelyen díjazásban részesülnek a 2016-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtott frizbis sportolók, sportvezetők és csapatok.

  Bővebben...

   

  Koed terem ob - eredmények

  MFSZ logo nagy

  A MUFA Repülő Korong Sportegyesület csapata, a Hallod 300 nyerte a 2016-os koed terem ultimate bajnokságot, a dobogó második fokára a HalloDonna állhatott, a harmadik helyezést pedig a Fehérvár Lionz szerezte meg. A Spirti of the Game díjat a HalloDonna érdemelte ki.

  Bővebben...

   

  Koed terem ob - lebonyolítás

  MFSZ logo nagy

  Elkészült a koed terem ob menetrendje, amely az Ultimate Central oldalain elérhető. A lebonyolítás szerint a kilenc nevezett csapat két csoportra osztva kezdi meg a versenyzést, majd a csoportmeccsek után rájátszás következik a helyezések eldöntéséért. A csoportokból az első két-két csapat eldöntőbe jut, a többi csapat pedig az ötödik helyért körmérkőzik, de a csoportból viszik magukkal az egymás elleni eredményeket.

   

  Bővebben...

   
  További cikkeink...